HYPOTHEEK IN
ETTEN-LEUR

Markt 19
4875CB Etten-Leur
T: (076) 504 72 54
E: ettenleur1690@hypotheekshop.nl

>Routebeschrijving

      OPENINGSTIJDEN

Maandag 09:00 – 22:00
Dinsdag 09:00 – 22:00
Woensdag 09:00 – 22:00
Donderdag 09:00 – 22:00
Vrijdag 09:00 – 17:00

OVER ONS

VISIE

Financieel advies is volgens ons het resultaat van gesprekken en gebeurtenissen in uw leven. Van vragen, van luisteren en elkaar begrijpen. Over wensen en mogelijkheden. Zo kijken wij naar ons vak. Ons advies en onze hulp strekken zich uit over alles wat met uw financiën te maken heeft, waarbij uw hypotheek de basis is van ons advies. Wij denken niet uitsluitend aan vandaag als het om uw financiën gaat. In een turbulente tijd en markt, waar verandering de enige constante is, geloven wij in duurzame en lange termijn relaties. Hierbij zijn wederzijds vertrouwen en persoonlijke aandacht doorslaggevend.

MISSIE

We hebben oog voor de belangen die u als klant heeft en waarvoor u een beroep op ons doet. De band die wij met u willen opbouwen, moet er een van vertrouwen zijn. Ook hechten wij zeer sterk aan onze ongebondenheid, die ons in staat stelt op elk moment de best passende financiering of verzekering voor u te vinden. Onze dienstverlening stopt natuurlijk niet bij het plaatsen van uw handtekening. Onze service begint juist dan.. Wij beschouwen persoonlijke service als het belangrijkste onderdeel van ons werk. Wij streven ernaar elke klant excellent te adviseren. Hiermee bedoelen we dat wij alle financiële risico’s binnen en buiten de looptijd van de hypotheek analyseren. Onze missie is dan ook dat we beiden tevreden zijn aan het eind van het traject. U tevreden met onze aanpak en het resultaat. Wij tevreden met de kwaliteit van ons advies.

ONZE KERNWAARDEN

De volgende kernwaarden geven richting aan hoe wij invulling geven aan onze missie en visie:

INTEGRITEIT

Wij zijn onafhankelijk, objectief en onpartijdig. Wij controleren de feiten om zeker te zijn dat we onze klanten reële toegevoegde waarde kunnen bieden. Eerlijkheid en onpartijdigheid zijn sleutelwoorden in onze expertise.

DUIDELIJKHEID

Wij hechten veel belang aan duidelijkheid en begrijpelijkheid bij wat we doen en in onze communicatie met onze klanten. Daarnaast kiezen we voor een directe en logische benadering van onze producten en services en communiceren wij eenvoudig en ondubbelzinnig.

BETROKKENHEID EN GEDREVENHEID

Wij tonen oprechte betrokkenheid bij onze klant en kennen haar behoefte. Onze gedrevenheid komt niet alleen tot uiting in de kwaliteit van onze dienstverlening; het typeert ook de persoonlijkheid van onze mensen.

Wanneer wij bovenstaande kernwaarden goed toepassen, resulteert dat vanzelf in onze laatste kernwaarde: een goed gevoel.

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Bel ons op!
(076) 504 72 54

”Als wij er in geloven, gaan we tot het uiterste. Dat is een belofte die we na komen.”

Pedro Oosterhoek
Erkend Hypothecair Planner