HYPOTHEEK IN
ETTEN-LEUR

Markt 19
4875CB Etten-Leur
T: (076) 504 72 54
E: ettenleur1690@hypotheekshop.nl

>Routebeschrijving

      OPENINGSTIJDEN

Maandag 09:00 – 22:00
Dinsdag 09:00 – 22:00
Woensdag 09:00 – 22:00
Donderdag 09:00 – 22:00
Vrijdag 09:00 – 17:00

Nieuwbouw

Bij de nieuwbouw van een woning krijg je met veel andere zaken te maken dan bij de aankoop van een bestaande woning. Het begint al met het aantal partijen waarmee je moet onderhandelen. Met de verkoopmakelaar onderhandel je over de prijs van de woning zoals deze standaard wordt opgeleverd. De genoemde prijs is vaak niet de uiterste prijs.

Ons advies, laat je begeleiden door een expert, een aankoopmakelaar. Deze persoon zal je in duidelijke taal uitleggen wat er wordt bedoeld met de diverse begrippen. Verder zal zij / hij jou wijzen op de risico’s en je bijstaan in de onderhandelingen. Verder werken wij samen met Nieuwbouwmatch.

DE AANNEMER

Een nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met de standaardvoorzieningen zoals deze in de brochure staan vermeld. Dit is meestal een keuze geweest van de makelaar of de architect. Wellicht pas dit niet in visie. Over veel zaken kan worden onderhandelt met de aannemer over het meer of minder werk. Laat je iets niet doen in je nieuwe woning, dan krijg je meestal een korting. Wil je meer dan de standaardvoorzieningen, dan moet je bij betalen.

DE KEUKENLEVERANCIER

De meeste nieuwbouw huizen worden opgeleverd met een standaardkeuken. Ook hier wordt je de keuze gelaten om te kiezen voor de standaard keuken of te gaan voor een eigen keuken. Hier wordt dan ook weer gewerkt met meer- en minderwerk..

DE BADKAMERSPECIALIST

Wat voor de keukenleverancier geldt,  geldt ook voor de  badkamer specialist. Er zal na de onderhandelingen, een meer- en minderwerk begroting worden opgemaakt.

Tenslotte ontvang je een koop- aanneemovereenkomst. Veelal blinkt die niet uit in duidelijkheid en is voor een leek niet altijd even duidelijk geschreven. Laat je daarom begeleiden door een ervaren expert, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Een aankoopmakelaar weet van de hoed en de rand en heeft geen enkel baat bij misleiding.

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Bel ons op!
(076) 504 72 54

”Een hypotheekadvies moet bij je passen. Het gaat niet alleen om de laagste rente, maar om het gehele advies.”

Pedro Oosterhoek
Erkend Hypothecair Planner