HYPOTHEEK IN
ETTEN-LEUR

Markt 19
4875CB Etten-Leur
T: (076) 504 72 54
E: ettenleur1690@hypotheekshop.nl

>Routebeschrijving

      OPENINGSTIJDEN

Maandag 09:00 – 22:00
Dinsdag 09:00 – 22:00
Woensdag 09:00 – 22:00
Donderdag 09:00 – 22:00
Vrijdag 09:00 – 17:00

Hypotheekadvies voor starters

Hypotheekadvies voor starters is maatwerk. Want waar de ene starter al een huis op het oog heeft en al weet wat hij maximaal kan lenen, verzamelt de andere starter liever eerst een hoop informatie alvorens hij zijn zoektocht begint. Wat jouw aanpak ook is, wij zijn er om je te helpen met hypotheekadvies voor starters en alles wat er komt kijken bij het kopen van je eerste huis. We zorgen ervoor dat jij in het woud van aanbieders en hypotheekvormen die ene hypotheek kiest die het best past bij jou als starter, je plannen en jouw manier van leven. Ben je enthousiast? Plan dan direct een kosteloos kennismakingsgesprek.

WAT KAN EEN STARTER MAXIMAAL LENEN?

Als je weet wat je maximaal kunt lenen kun je ook gericht op zoek naar een huis. De rekentool van de Hypotheekshop is super handig. Het laat je binnen een halve minuut niet alleen zien wat je maximaal kunt lenen met jouw inkomen. Ook zie je hoe hoog je hypotheek is bij een bepaalde vraagprijs, hoeveel eigen geld je nodig hebt en wat de verschillende actuele rentes zijn bij de verschillende aanbieders en hypotheekvormen. Zeker even kijken dus.

Ik kan niet genoeg lenen. Wat nu?

Nu kan het natuurlijk zijn dat je wat geld tekort komt voor het huis van je dromen. Geen nood. Er zijn aanvullende mogelijkheden die starters in zo’n situatie verder helpen. Denk bijvoorbeeld aan een belastingvrije schenking. Gebruik je dit bedrag voor de aankoop van je eerste woning, betaal je geen belasting. Ook een familiehypotheek of een starterslening behoren tot de mogelijkheden. Wil hier meer over weten, plan dan gewoon even een afspraak.

Hoe vind ik mijn droomhuis?

De zoektocht naar je eerste huis begint tegenwoordig natuurlijk bij Funda of Jaap. Je weet wat je maximaal kunt lenen. Nu alleen dat ene droomhuis nog even vinden tussen het gigantische aanbod. Hier kun je een aan aankoopmakelaar voor inschakelen. Deze kent de markt en kijkt met je mee afgestemd op jouw specifieke wensen en budget.

Kan ik al bij een huis gaan kijken?

Heb jij iets moois op het oog? Maak dan gewoon een spraak met de verkoopmakelaar. Eventueel samen met je aankoopmakelaar ga je dan kijken. Op de website van de NVM staat hoe dat in zijn werk gaat, waar je op moet letten en wat je wel en vooral niet moet doen. (link toevoegen

Hoe regelt een starter de hypotheek?

voorbehoud van financiering, bouwkundige keuring en NHG-financiering jouw bod geaccepteerd? Dan is het nu hoog tijd om op zoek te gaan naar de hypotheek die het

best past. Je kunt hiervoor natuurlijk gewoon een grote bank binnenstappen, maar veel slimmer is bij de Hypotheekshop onafhankelijk hypotheekadvies in te winnen. Samen vergelijken we alle aanbieders met jou, je plannen en jouw manier van leven. Tijdens het vergelijken houden we rekening met werkelijk alles. Van maandlasten, je financiële situatie, toekomstplannen, aanbieders, hypotheek vormen, rentetarieven, NHG, speciale regelingen, voorwaarden, eventuele werkloosheid, gezinsuitbreiding, pensioen, overlijden, verzekeringen tot al het benodigde papierwerk en nog veel meer.

Voordelen van hypotheekadvies voor starters

Starters die kiezen voor een van onze hypotheekadviseurs zijn verzekerd van de volgende essentiële zaken:

  • .
  • .
  • .
  • .

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Bel ons op!
(076) 504 72 54

”Als wij er in geloven, gaan we tot het uiterste. Dat is een belofte die we na komen.”

Pedro Oosterhoek
Erkend Hypothecair Planner

Stel een vraag over dit onderwerp

Stel een vraag en vul je emailadres is en wij mailen je direct terug.

Plan nu je afspraak

Wil je weten wat het beste bij jouw situatie past?

(076) 504 72 54

Neem telefonisch contact met ons op:

Mail ons gerust

Heb je nog vragen?