HYPOTHEEK IN
ETTEN-LEUR

Markt 19
4875CB Etten-Leur
T: (076) 504 72 54
E: ettenleur1690@hypotheekshop.nl

>Routebeschrijving

      OPENINGSTIJDEN

Maandag 09:00 – 22:00
Dinsdag 09:00 – 22:00
Woensdag 09:00 – 22:00
Donderdag 09:00 – 22:00
Vrijdag 09:00 – 17:00

Onafhankelijk hypotheekadvies bij
oversluiten

Hypotheek oversluiten en zo besparen op je maandlasten. Wie wil dat nou niet. Maar om dit op een verstandige manier te doen is onafhankelijk hypotheekadvies essentieel. Bij het oversluiten van een hypotheek zijn er namelijk zoveel factoren die meespelen, dat het moeilijk is, zonder actuele en diepgaande kennis van de markt, hier de juiste keuze in te maken. Er zijn talrijke situaties te bedenken waarbij het oversluiten van een hypotheek een interessante optie is. Dus is uw persoonlijke leefsituatie gewijzigd? Bent u benieuwd welke besparing u kunt realiseren? Of loopt je rentevaste periode af? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

Besparen op hypotheek

Wil je besparen op je hypotheek kun je zelf gemakkelijk bekijken of dit mogelijk is. Ga hiervoor naar het hypotheek bespaarpunt van de Hypotheekshop. Met behulp van 8 eenvoudige vragen weet je binnen 1 minuut of het zinvol is eens een afspraak te plannen met een van onze hypotheekadviseurs. Wist je trouwens dat je ook kosteloos in de avonduren een afspraak kunt plannen? Dus wil je besparen, plan dan jouw afspraak zelf online.

Wanneer hypotheek oversluiten

Hypotheek oversluiten doe je met oog op het te behalen financieel voordeel. Maar ondanks een lage rentestand is oversluiten niet altijd een goed idee. De eventuele boete bij je hypotheekverstrekker, advieskosten, taxatiekosten en notariskosten zijn namelijk mede bepalend of oversluiten een verstandige keuze is. Wil je weten wat de exacte kosten zijn voor het oversluiten van je hypotheek? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

OVERSLUITEN INTERESSANT ALS:

  • Rentevaste periode afloopt
  • Tussentijds en sneller wilt aflossen
  • Hypotheekrente laag is en je het rentepercentage langer wilt vastzetten
  • Plannen hebt voor een verbouwing
  • Je persoonlijke situatie gewijzigd is

OVERSLUITEN MINDER INTERESSANT ALS:

  • Oversluitboete hoog is
  • Huis ‘onder water staat’
  • Je inkomen lager is dan tijdens het afsluiten van de hypotheek

Besparen op de maandlasten kan bijna altijd

Ook wanneer je nu denkt dat het oversluiten van je hypotheek wellicht nu niet interessant is, zijn er toch nog een aantal mogelijkheden om een fikse besparing te realiseren. Hieronder hebben we ze kort voor je opgesomd:

Kies voor rentemiddeling

Is je hypotheekrente veel hoger dan de actuele rentestand is rentemiddeling wellicht een interessante optie. Je hypotheekadviseur kan je hier meer over vertellen.

Herzien lopende schadeverzekeringen

Verzekeringspremies wijzigen regelmatig. Wanneer je op zoek bent naar een besparing in je maandlasten kan het herzien van schadeverzekeringen ook een behoorlijk voordeel opleveren. Onze hypotheekadviseurs rekenen je dit graag voor.

Analyseren afgesloten overlijdensrisicoverzekering

Doordat we gemiddeld steeds ouder worden in Nederland zijn de premies voor overlijdensrisicoverzekeringen flink gedaald. Vraag aan je hypotheekadviseur wat jij hierdoor kunt besparen?

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Bel ons op!
(076) 504 72 54

”Als wij er in geloven, gaan we tot het uiterste. Dat is een belofte die we na komen.”

Pedro Oosterhoek
Erkend Hypothecair Planner

Stel een vraag over dit onderwerp

Stel een vraag en vul je emailadres is en wij mailen je direct terug.

Plan nu je afspraak

Wil je weten wat het beste bij jouw situatie past?

(076) 504 72 54

Neem telefonisch contact met ons op:

Mail ons gerust

Heb je nog vragen?