HYPOTHEEK IN
ETTEN-LEUR

Markt 19
4875CB Etten-Leur
T: (076) 504 72 54
E: ettenleur1690@hypotheekshop.nl

>Routebeschrijving

      OPENINGSTIJDEN

Maandag 09:00 – 22:00
Dinsdag 09:00 – 22:00
Woensdag 09:00 – 22:00
Donderdag 09:00 – 22:00
Vrijdag 09:00 – 17:00

Hypotheekadvies bij verhuizen

Hypotheekadvies bij verhuizen, de Hypotheekshop helpt je bij het inzichtelijk maken van alle mogelijkheden en opties. Ga je bijvoorbeeld eerst het huis waar je nu in woont verkopen? Wat gebeurt er met de hypotheek die je al hebt? Weet je wat je nieuwe huis eigenlijk mag kosten en hoeveel extra hypotheek je kunt krijgen? We zorgen ervoor dat jij in het woud van aanbieders en alle verschillende hypotheekvormen, de hypotheek kiest, die het best past bij jouw woonwensen en manier van leven. Uiteraard kijken we hierbij ook goed naar je toekomstplannen. Plan direct een kosteloos kennismakingsgesprek.

Maximale hypotheek berekenen nieuwe huis

De maximale hypotheek voor je nieuwe huis kun je gemakkelijk zelf berekenen. Gebruik hiervoor de rekentool van de Hypotheekshop. Het enige dat je nodig hebt zijn je inkomensgegevens, informatie over eventuele leningen, kosten voor je nieuwe woning en hypotheek. Binnen een halve minuut heb je jouw hypotheek berekening op je scherm. Compleet met het benodigde eigen geld en de bruto- en netto maandlasten.

Huidige hypotheek meeverhuizen?

In de meeste gevallen kun je je huidige hypotheek meeverhuizen. Maar het kan ook zo zijn dat je hypotheek oversluiten beter is. Wil hier meer over weten, plan dan gewoon even een afspraak.

Wat te doen bij overwaarde of restschuld?

Is de verkoopprijs van je huis hoger dan het totaal geleende hypotheekbedrag? Dan is er sprake van overwaarde. Deze overwaarde moet je gebruiken voor de aankoop van je nieuwe woning.

Maar de verkoop van je huis kan ook een stuk minder positief uitpakken. Namelijk wanneer de verkoopprijs van je huis lager is dan het totaal geleende hypotheekbedrag. In zo’n geval spreken we van een restschuld. Het afsluiten van een hypotheek voor je nieuwe woning wordt dan ineens een stuk lastiger. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden aangaande aflossen of het meefinancieren Wil hier meer over weten, plan dan een afspraak. Dit kan ook in de avonduren.

Hypotheekadvies bij nieuw huis belangrijk?

Hypotheekadvies bij de Hypotheekshop gaat verder dan het hierboven besproken maximale hypotheekbedrag, het wel of niet meeverhuizen en het aflossen of meefinancieren van je eventuele restschuld.

  •  Want hoe zit het met NHG?
  • Koop je je nieuwe huis voordat je je oude verkocht hebt?
  • Kun je dubbele hypotheek / woonlasten eigenlijk wel betalen?
  • Is een overbruggingshypotheek interessant voor jou?
  • Wat gaat de gehele verhuizing kosten?
  • Is verbouwen misschien een interessante optie?
  • Ga je voor nieuwbouw of bestaande bouw?
  • Wat zijn de voorwaarden van een hypotheek als je niet in vaste loondienst bent?

Dit en nog veel meer zijn belangrijke zaken om goed bij stil te staan alvorens je een hypotheek afsluit of beslist te verhuizen. De hypotheekadviseurs van de hypotheekshop staan je laagdrempelig bij met actuele kennis van de markt en een hoop ervaring. Dus kies voor de zekerheid van de juiste keuze en maak direct een afspraak.

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Bel ons op!
(076) 504 72 54

”Als wij er in geloven, gaan we tot het uiterste. Dat is een belofte die we na komen.”

Pedro Oosterhoek
Erkend Hypothecair Planner

Stel een vraag over dit onderwerp

Stel een vraag en vul je emailadres is en wij mailen je direct terug.

Plan nu je afspraak

Wil je weten wat het beste bij jouw situatie past?

(076) 504 72 54

Neem telefonisch contact met ons op:

Mail ons gerust

Heb je nog vragen?